Тестирање на производи, инспекција и сертификација

Посветени на безбедноста. Заедно.

Услуги

LabTest Certification Inc.

LabTest Certification Inc. е акредитирано тело за сертификација, лабораторија за тестирање и инспекциско тело кое обезбедува тестирање, инспекција и сертификација на производи за Канада, САД, како и меѓународни пазари за производителите кои сакаат да постигнат усогласеност со важечките прописи.

Брзиот пресврт и економичните решенија се наш потпис. Интегритетот, одличната грижа за клиентите и поедноставениот процес е она по што сме познати.

Нашиот опсег на акредитации вклучува огромен спектар на Внатрешни, теренски и можности за испитување на истражување и развој во области како што се електрични, опасни локации, ЕМС, горење на гориво, водовод, морска, соларна, енергетска ефикасност, градежни материјали, тестирање на животната средина и ЈПП.

Покрај тестирањето и сертификацијата, обезбедуваме и прелиминарни прегледи за дизајн, обука, сведочење на тестови, услуги за системи за управување и пренос на датотеки.

Контактирајте се со нашите експерти!

За да побарате понуда или да разговарате со нашиот технички тим,

ве молиме пополнете го формуларот подолу.

"Ви благодариме што контактиравте со сертификацијата LabTest. Вашата е-пошта е испратена до соодветниот оддел. Во рок од 1 работен ден, ќе ве контактира еден од нашите претставници за детално да разговарате за вашето барање. Имајте прекрасен ден!"
Се појави грешка при обидот да се испрати вашата порака. Ве молиме испратете ни е-пошта на info@labtestcert.com.

„Работата беше завршена исклучително брзо, без проблеми. Комуникацијата беше одлична, а времињата на одговор се исклучителни. Јас дефинитивно го препорачувам LabTest на други компании ”| Палоформ Светот ФЗЕ

ТЕСТИРАЕ & СЕРТИФИКАЦИЈА

Тестирање на производи и сертификација според националните и меѓународните стандарди во областите на електрична енергија, PPE, опасни локации, ЕМС, гас, водовод, морска енергија, сончева енергија, енергетска ефикасност, градежни материјали, тестирање на животната средина.

Дознај повеќе

ОЦЕНКА НА ТЕРЕНОТ

Теренските евалуации се одобрувања на производи на лице место, наменети за ограничени количини или специјализирана опрема, каде што сертификатот не е најбрзата или најисплатливата опција.

Дознај повеќе

УСЛУГИ ЗА УПРАВУВАЕ СИСТЕМИ

Сертификацијата LabTest нуди обука, проценка и сертифицирање во согласност со ISO 9000 серијата стандарди за да ви помогне да го издвоите вашиот бизнис од конкуренцијата!

Дознај повеќе

ПРОГРАМА ЗА ОБУКА

Нашето широко внатрешно знаење и високи нивоа на експертиза ни овозможуваат да ја обезбедиме потребната поддршка за да постигнете целосна доверба во предметната област за која барате обука. Обука достапна на Интернет и лично.

Дознај повеќе

вашиот Едношалтерско решение за сите ваши потреби за тестирање, инспекција и сертификација!

Вашето едношалтерско решение

За вашето тестирање и сертификација

Започни сега!

Без разлика дали вашите производи се продаваат локално или на глобално ниво, LabTest ќе се погрижи тие да се усогласат со важечките Сигурност, перформанси, и Ефикасност стандарди на пазарот на кој сакате да влезете.

Нашиот долг список на глобални акредитации, признанија, партнерства и договори, заедно со нашите долгогодишни kiến thức експертиза во индустријата за усогласеност со производите, дозволете ни да ви помогнеме да ги пласирате вашите производи на пазарот побрзо и тоа на најмазен можен начин.

Глобално тестирање, сертификација и инспекција

Набавете ги нашите брошури

Откријте колку сме различни.

Никогаш не сме задоволни со доволно добро.

Да работиме паметно на вашите потреби!

Погледнете ги сите брошури
Брошури за сертифицирање на LabTest

Зошто LabTest?

  • Еден партнер за сите ваши потреби

  • Нашиот фокус е на вас!

  • Ние го цениме вашето време

  • Побрз пресврт

  • Без кавга

За ЛабТест

Придружете се на нашата програма за упатување!

Упатете ни се на нов клиент и ние ќе ве наградиме вас и нив!

Придружи се сега!

Што велат нашите клиенти

„Многу импресиониран!“

Бевме многу импресионирани од одговорите на г-дин Сиду на нашите е-пошта, во нерутински часови, бидејќи работиме во различни временски зони. Тоа укажува дека се грижи и дека е посветен на процесот. Исто така, секогаш уживаме да работиме со Џејсон, претставник на теренот за сертификација на LabTest и учиме од неговото искуство, знаење и професионализам.

Орпак системи

“Силно препорачувам!”

Услугата за клиенти од LabTest беше многу пријатна. ЛабТест навремено ги реши сите наши прашања и проблеми. Бевме целосно задоволни од професионалноста и техничките одговори и многу ги препорачуваме услугите на LabTest.

Прецизни наносистеми

„Лесно за работа“

Работата со Роб Грејди и тимот Labtest беше одлична. Тие понудија решение за тестирање кое беше достапно. Тие се лесни за работа, посветени и подготвени да помогнат на секој можен начин. Ние би препорачале LabTest Certification на секој кој има потреба од тестирање/сертификација за нивните производи.

Акукрафт системи за огниште

Вие сте само со еден клик далеку

Не ја пропуштајте можноста да добиете увид од нашиот експерт за тестирање и сертификација на производи! Јави се сега!