Програма за обука на ЛК

Сертификацијата LabTest одговара на обуки за специфичните потреби на производителите!

Секоја сесија е прилагодена според специфичните барања на вашиот тим. Без оглед дали е да се разберат и запознаат барањата на стандардите или да се подготват за ревизија на сертификација на Системот за управување со квалитет и што било помеѓу, LabTest ја прилагодува обуката според потребите на вашата организација.

Нашето широко внатрешно знаење и високи нивоа на експертиза ни овозможуваат да ја обезбедиме потребната поддршка за да постигнете целосна доверба во предметната област за која барате обука. Обука достапна на Интернет и лично.

Кои видови обука ги нуди LabTest?

Програма за обука за Хазлок

Обука за HazLoc

нашата Програма за обука за Хазлок е дизајниран да им обезбеди на учесниците информации потребни за правилно идентификување на класифицираните области и да се осигура дека опремата што се користи во овие области е тестирана и одобрена за нивната намена.

Обуката е применлива за индустрии како што се нафта и гас, рударство, ракување со жито, преработка на храна, рафинерии за нафта, хемиски и петрохемиски постројки, како и многу други индустриски апликации. Обуката се фокусира на учење на учесниците за барањата на стандардите, методите на заштита, класификација на области, осигурување на квалитет и многу повеќе.

Регистрирај се денес

Обука за ISO 9000

Сертификацијата LabTest е компанија со ефективна програма за обука што ќе му помогне на вашиот бизнис да достигне следно ниво. Ние нудиме обука, проценка и сертифицирање за да ги исполни стандардите ISO 9000 за да бидете сигурни во успехот!

Дознај повеќе
Етикета за обука SIO-9000
Прилагодена сесија за обука LabTest

Прилагодена обука

Сесиите за обука на LabTest се дизајнирани да одговараат на специфичните потреби на една организација, со персонализирани и специфични цели, засновани на целите за учење на вашиот тим. Можеме да обезбедиме обука за усогласеност на производот, барања за стандарди, системи за управување со квалитет и многу повеќе. Дозволете ни да знаеме кои се вашите цели и ние ќе развиеме план за обука што одговара на вашите потреби.

Контактирајте нѐ

Програмата за обука LabTest вклучува:

  • Сесија пред обука со тренер за ЛК, за да разговарате за целите и да развиете план за обука

  • Сесија за обука: обука еден на еден или групна обука

  • Сертификат за завршување

Нашите сесии за обука ќе и обезбедат на вашата организација вештини и знаења потребни за да ги зголемите перформансите на вашиот тим и деловно работење.

Наши високо квалификуван обучувачите ќе одговорат на какви било прашања што ги имате или ќе ве упатат во вистинската насока за повеќе информации.

„Способноста на организацијата да учи и да го преведе тоа учење во акција, е крајната предност во конкуренцијата“.

Jackек Велч, поранешен извршен директор на „Generalенерал електрик“

Не го гледате типот на обука што ја барате?

Известете ни ја предметот што ве интересира и ние ќе ја изградиме содржината за обука за вас!

Контактирајте нѐ

Дали би биле заинтересирани да примате други услуги?

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертифицирање на производот според националните и меѓународните стандарди во областа на електрични, ЈПЕ, опасни локации, ЕМС, гас, водовод, морски, соларни, енергетска ефикасност, градежни материјали, тестирање на животната средина

Дознај повеќе

Теренски проценки

Теренски проценки

Теренските проценки се одобрувања на производи на лице место дизајнирани за ограничени количини или специјализирана опрема каде сертификацијата не е најбрза или најисплатлива опција

Дознај повеќе

Услуги за системи за управување

Услуги за системи за управување

Сертифицирање на LabTest нуди обука, проценка и сертифицирање во согласност со ISO 9000 серијата стандарди за да ви помогне да го издвоите вашиот бизнис од конкуренцијата!

Дознај повеќе