ЛабТест

За Тоше ЛабТест

Овој автор се уште не пополнети никакви детали.
Досега LabTest создаде 175 записи во блогот.

Што ги прави електричните возила толку скапи?

Што ги прави електричните возила толку скапи? Многу фактори го прават тоа, но започнува со тоа колку се скапи нивните батерии. Батериите сочинуваат

By |2021-10-04T13:24:05-07:00Октомври 4th, 2021|Вести од LabTest|Comments Off на Што ги прави електричните возила толку скапи?

Преку шалтер 2021- Тоа е обвивка!

Офшор технолошка конференција (преку шалтер) Префрлана технолошка конференција (преку шалтер) За сите нас кои сметаме дека е поентално редовно изложување/прошетка по технологија на крајбрежје

By |2021-09-01T13:25:03-07:00Август 24th, 2021|Вести од LabTest, Тестирање и сертификација|Comments Off преку шалтер 2021- Тоа е обвивка!

ВАORTНОСТА НА ТЕСТИРАЕ НА ВИБРАЦИЈА

Тестирање на вибрации гледано од перспектива на инженер за тестирање/лабораторија за тестирање Широкиот опсег на проблеми што можат да бидат предизвикани од вибрации често се потценува. Повеќето луѓе

By |2021-09-09T14:25:24-07:00Август 16th, 2021|Вести од LabTest, Тестирање и сертификација, Тестирање на вибрации|Comments Off на ВАORTНОСТА НА ТЕСТИРАЕ НА ВИБРАЦИЈА

СРЕЕН РОДЕНДЕН АНБЕСТЕР!

Да, само што наполнивме 18-ти! Сега влегуваме во „зрелост“. Какво патување беше досега !!! Среќен роденден LabTest! Неколку

By |2021-09-01T13:27:22-07:00Јули 13th, 2021|Најгласен, Вести од LabTest, Тестирање и сертификација|Comments Off на СРЕЕН РОДЕНДЕН НАЈДОБРО:

1-ви QAN сертификат како канадско нотифицирано тело за директивата на АТЕКС на ЕУ

„LabTest Certification го издава својот прв QAN сертификат како канадско нотифицирано тело за директивата на ЕУ АТЕКС, опрема за опасни локации.“ Честитки за HF Scientific, a

By |2021-09-02T07:53:27-07:00Јуни 25th, 2021|Акредитации, Хазлок, Вести од LabTest, Тестирање и сертификација|Comments Off на 1-от QAN сертификат како канадско известено тело за директивата на АТЕКС на ЕУ

Добредојдовте Захра Вали, нов менаџер на ЕМС!

Возбудени сме што ја поздравуваме г-ѓа Захра Вали (д-р), бидејќи нашата нова менаџерка на одделот за ЕМС, Захра, претходно беше докторски соработник во радио науката

By |2021-06-17T09:42:33-07:00Јуни 17th, 2021|Вести од LabTest|Comments Off на Добредојде Захра Вали, нов менаџер на ЕМС!

Нов директор за одделот за електрична безбедност

Нашиот тим расте уште еднаш. Ние би сакале да го поздравиме г-дин Боб Лу, кој се приклучува на ЛабТест како нов менаџер за електрична безбедност

By |2021-06-15T12:18:14-07:00Јуни 15th, 2021|Вести од LabTest|Comments Off на Нов директор за одделот за електрична безбедност

Сертификацијата LabTest најавува проширување на своите услуги за опасни локации во Хјустон, област ТХ

Делта, п.н.е. (Канада), 14 јуни 2021 година - Во продолжение на нашиот раст, ние сме возбудени да објавиме за проширување на нашите услуги за опасни локации во

By |2021-09-01T13:36:24-07:00Јуни 14th, 2021|Хазлок, Вести од LabTest, Тестирање и сертификација|Comments Off на LabTest сертификацијата најавува проширување на своите услуги за опасни локации во Хјустон, област ТХ
Оптоварување повеќе одговори
Оди до врвот