Брошури

Посветени на безбедноста

Посветени на безбедноста

ЕМС

ЕМС

Животната средина

Животната средина

Фенерција

Фенерција

Евалуација на теренот

Специјални инспекции

Тестирање на пожар

Тестирање на пожар

Гори гориво

Гори гориво

опасни локации

опасни локации

Обука за HazLoc

Обука за HazLoc 

Соларната

Соларната

Услуги за системи за управување

Услуги за системи за управување

водовод

водовод

Осветлување

Осветлување

Класификација на областа

Класификација на областа

Класификација на областа

Хазлок - краток вовед

Дали сте заинтересирани да ги добивате нашите услуги?

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертифицирање на производот според националните и меѓународните стандарди во областа на електрични, ЈПЕ, опасни локации, ЕМС, гас, водовод, морски, соларни, енергетска ефикасност, градежни материјали, тестирање на животната средина

Дознај повеќе

Теренски проценки

Теренски проценки

Теренските проценки се одобрувања на производи на лице место дизајнирани за ограничени количини или специјализирана опрема каде сертификацијата не е најбрза или најисплатлива опција

Дознај повеќе

Услуги за системи за управување

Услуги за системи за управување

Сертифицирање на LabTest нуди обука, проценка и сертифицирање во согласност со ISO 9000 серијата стандарди за да ви помогне да го издвоите вашиот бизнис од конкуренцијата!

Дознај повеќе

Програма за обука

Програма за обука

Нашето широко внатрешно знаење и високи нивоа на експертиза ни овозможуваат да ја обезбедиме потребната поддршка за да постигнете целосна доверба во предметната област за која барате обука. Обука достапна на Интернет и лично.

Дознај повеќе