Вести од LabTest

Што ги прави електричните возила толку скапи?

Октомври 4th, 2021|Comments Off на Што ги прави електричните возила толку скапи?

Што ги прави електричните возила толку скапи? Многу фактори го прават тоа, но започнува со тоа колку се скапи нивните батерии. Батериите прават

  • Префрлана конференција за технологија (преку шалтер)

Преку шалтер 2021- Тоа е обвивка!

Август 24th, 2021|Comments Off преку шалтер 2021- Тоа е обвивка!

Префрлана конференција за технологија (преку шалтер) Префрлана конференција за технологија (преку шалтер) За сите нас што ја правиме а

  • Претстава за тестирање на вибрации

ВАORTНОСТА НА ТЕСТИРАЕ НА ВИБРАЦИЈА

Август 16th, 2021|Comments Off на ВАORTНОСТА НА ТЕСТИРАЕ НА ВИБРАЦИЈА

Тестирање на вибрации гледано од перспектива на инженер за тестирање/лабораторија за тестирање Широк спектар на проблеми што можат да бидат предизвикани од вибрации

  • Потенцијално експлозивни атмосфери

Хазлок - краток вовед

Јули 29th, 2021|Comments Off на Hazloc - Краток вовед

Опасни локации Краток вовед Потенцијално експлозивни атмосфери или Hazloc, како што е широко

  • среќен роденден лабест

СРЕЕН РОДЕНДЕН АНБЕСТЕР!

Јули 13th, 2021|Comments Off на СРЕЕН РОДЕНДЕН НАЈДОБРО:

Да, само што наполнивме 18 години! Сега влегуваме во „зрелоста“. Какво патување беше досега !!! Среќен роденден

  • ATEX

1-ви QAN сертификат како канадско нотифицирано тело за директивата на АТЕКС на ЕУ

Јуни 25th, 2021|Comments Off на 1-от QAN сертификат како канадско известено тело за директивата на АТЕКС на ЕУ

„Сертификацијата LabTest го издава својот прв QAN сертификат како канадско нотифицирано тело за директивата на ЕУ АТЕКС, опрема за опасни локации“.

  • проширување на нашите услуги за опасни локации

Сертификацијата LabTest најавува проширување на своите услуги за опасни локации во Хјустон, област ТХ

Јуни 14th, 2021|

Делта, п.н.е. (Канада), 14 јуни 2021 година - Во продолжение на нашиот раст, ние сме возбудени да објавиме за проширување на нашите опасни локации

  • Ознака УКЦА

LabTest е признаен како одобрено тело за проценка на сообразност за Велика Британија (ознака UKCA)

Мај 13th, 2021|

Покрај тоа што веќе е призната како нотифицирано тело за европските директиви ЕМС и РЕД, сертификацијата за лабТест сега е исто така призната

  • Соопштение

Сертификацијата LabTest добива акредитација како нотифицирано тело (НБ) за директивата на ЕУ АТЕКС за одобрување на опрема што се користи во експлозивни атмосфери

Мај 10th, 2021|

Сертификацијата LabTest добива акредитација како нотифицирано тело (НБ) за директивата на ЕУ АТЕКС за одобрување на опрема што се користи во експлозивни атмосфери

Оптоварување повеќе одговори

Придружете се на нашата заедница и останете во тек со LabTest

Ви благодариме што се приклучивте на нашата заедница. Сега сте дел од нашата поштенска листа. Останете со нас!
Се појави грешка при обидот да се испрати вашата порака. Ве молиме испратете ни е-пошта на info@labtestcert.com.

Вашите податоци нема да се споделуваат со трети страни и ќе се користат само за да ве информираат за тоа што има ново со LabTest и индустријата.