Енергетска ефикасност

Планирате да ги тестирате и потврдите вашите производи за енергетска ефикасност? Ние сме признати како светски акредитиран лидер за тестирање и сертифицирање на енергетска ефикасност за потрошувачки, комерцијални и индустриски апарати и уреди.

Добијте бесплатна понуда

LabTest Certification Inc. е лидер во индустријата за Енергетска ефикасност Тестирање и сертификација за уреди и апарати за широка потрошувачка. ЛабТест е акредитирано тело за сертификација за програмата за енергетска ефикасност за следниве производи:

Енергетски проверено
Апарати Греење и ладење
 Канцелариска опрема Насловна Електроника
Услуга за комерцијална храна Осветлување
загревачи на вода Други комерцијални производи

LabTest сертификатот е вашата акредитирана лабораторија за тестирање ISO 17025, сертификационо тело ISO 17065 за сите ваши потреби за тестирање и сертификација на енергетска ефикасност.

Да резервирам тест

Кликни тука!

Или контактирајте не на 1 855 346 0444 за повеќе информации

Дали би биле заинтересирани да примате други услуги?

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертифицирање на производот според националните и меѓународните стандарди во областа на електрични, ЈПЕ, опасни локации, ЕМС, гас, водовод, морски, соларни, енергетска ефикасност, градежни материјали, тестирање на животната средина

Дознај повеќе

Теренски проценки

Теренски проценки

Теренските проценки се одобрувања на производи на лице место дизајнирани за ограничени количини или специјализирана опрема каде сертификацијата не е најбрза или најисплатлива опција

Дознај повеќе

Услуги за системи за управување

Услуги за системи за управување

Сертифицирање на LabTest нуди обука, проценка и сертифицирање во согласност со ISO 9000 серијата стандарди за да ви помогне да го издвоите вашиот бизнис од конкуренцијата!

Дознај повеќе

Програма за обука

Програма за обука

Нашето широко внатрешно знаење и високи нивоа на експертиза ни овозможуваат да ја обезбедиме потребната поддршка за да постигнете целосна доверба во предметната област за која барате обука. Обука достапна на Интернет и лично.

Дознај повеќе

Придружете се на нашата заедница и останете во тек со LabTest

Ви благодариме што се приклучивте на нашата заедница. Сега сте дел од нашата поштенска листа. Останете со нас!
Се појави грешка при обидот да се испрати вашата порака. Ве молиме испратете ни е-пошта на info@labtestcert.com.

Вашите податоци нема да се споделуваат со трети страни и ќе се користат само за да ве информираат за тоа што има ново со LabTest и индустријата.