Вработувања

Ви благодариме за интересот да се придружите Сертифицирање на LabTest. 

Возбудливо време е да бидете дел од нашиот растечки тим!

Ве молиме контактирајте не на HR@labtestcert.com, ако некој од тековните објавувања предизвикува ваш интерес. 

Ние би сакале да разговараме со вас!

Работа Наслов Локација Позиција
Теренски претставник Канада Договор
Електричен оддел - Менаџер за сметка  Канада / САД Цело време
Одделение за гас / водовод - Менаџер за сметка Канада / САД Цело време
Електричар - Техничар за тестирање Делта, п.н.е. Цело време
Електрични - Носител на проект Делта, п.н.е. Цело време
Инженер на проектот - опасни локации САД Југозападен Цело време
Менаџер на сметка - Одделение за животна средина Делта, п.н.е. Цело време
ЕМС оддел- инженер Канада Цело време
Инженер за техничка продажба - Одделение HazLoc Источна Канада Цело време
Технолог за калибрација/менаџер на сметки Делта, п.н.е. Цело време

LabTest е работодавец во еднакви можности.

Сите квалификувани апликанти ќе добијат разгледување без оглед на расата, бојата, религијата, националното потекло, сексуалната ориентација или родовиот идентитет.