Порака на Претседателот

Каква година имавме сите, 2020 година!

Предизвиците со кои се соочивме сите, во нашите животи и деловни активности, нè научија многу за нас самите, нашите пријатели, нашите партнери и клиенти, и уште поважно за нашиот персонал. Прво би сакал да им се заблагодарам на сите наши посветени вработени кои, во текот на 2020 година, се засилија, зачуваа позитивни перспективи и никогаш не бегаа од помошта на нашите клиенти. Од дното на моето срце… Ви благодарам! И, на нашите клиенти и партнери, ви благодариме што верувавте дека ќе бидеме тука со вас.

Како што влегуваме во 2021 година, LabTest е добро позициониран да го поттикне нашиот раст со сите нови достигнувања и подобрувања што ги направивме во нашите услуги, минатата година, и подготвени да им помогнеме на нашите клиенти на начини на кои никогаш не сме размислувале пред 2020 година. минатата година да се испланираме и позиционираме за почеток во 2021 година и додаде клучен нов технички персонал и нови можности за тестирање што ќе ни овозможат да обезбедиме дополнителни услуги, како на локално, така и на меѓународно ниво.

Нашиот фокус за 2021 година е да продолжиме да обезбедуваме услуги во клиент во семеен стил по кои сме познати, бидејќи разбираме дека клучниот принцип за исклучителна грижа за клиентите е добрата комуникација. Со навремена и продуктивна комуникација, можеме заедно да го надминеме секој предизвик, бидејќи ја имаме истата заедничка цел: вашите производи да достигнат усогласеност, со интегритет, професионалност и едноставност.

Како претседател на ЛабТест, јас исто така ќе ја преземам личната цел да ја поддржувам, унапредувам и подобрувам родовата еднаквост во целата компанија. Со неодамнешните настани низ целиот свет, сфатив дека ние, како Претседатели, ЦЕОС, Високи менаџери или сопственици на деловни активности, треба да водиме од врвот и да останеме објективни и да се фокусираме на индивидуалните компетенции отколку на полот.

Бидејќи продолжуваме да ги развиваме нашите услуги, да додаваме нови членови во нашето семејство и да ги прошируваме операциите на меѓународно ниво, би сакал да им се заблагодарам на нашите верни клиенти што го остварија ова. Знаејќи дека вирусот COVID-19 сè уште постои, остануваме посветени да им помагаме на нашите клиенти во правењето на процесот на тестирање и сертификација едноставен и ефикасен.

Ние не сме совршени, но се стремиме кон совршенство и тука се важни повратните информации за нашите клиенти. Позитивните повратни информации се секогаш добри за слушање, сепак, единствениот начин да се подобри е да се знае каде се потребни промени. Затоа, вашите повратни информации се секогаш добредојдени. Слободно, испратете ми е-пошта директно на kdhillon@labtestcert.com.

Кавиндер-Дилион

Кавиндер Дхилон, ПЛЕНГ.

претседател

LabTest Certification Inc.