Изјави за нас

LabTest е наш партнер за сертификати повеќе од 8 години. Тие имаат многу знаење и секогаш се многу професионални кога ги прават нашите инспекции во фабриката, помагајќи ни да ги подобриме нашите стандарди за квалитет. Последната инспекција, направена од asonејсон Форселиус, беше виртуелна поради COVID-19, но сепак беше спроведена во длабоки детали и на многу професионален начин. Силно го препорачувам LabTest за вашите сертификати.

Ив Берниер инг. ДА, претседател, Па Грин Инк.

Работата со сертификација на LabTest беше одлична. Ние го ценевме брзото пресврт во понудата и деталните разговори и вредните придонеси што ги даде Гуршер Сидху, Менаџер на сметка Хазлок, за време на процесот. Конкурентната цена и нивното разбирање за нашите потреби нè водеа во донесувањето брза одлука за тоа како да го подготвиме нашиот производ за сертифицирање.

Гардијан Телеком, поделба на Circa Enterprises Inc.

Ние бевме многу импресионирани од одговорите на г. Сидху на нашите е-пошта, во не рутински часови, бидејќи работиме во различни временски зони. Тоа укажува дека тој се грижи и дека е посветен на процесот. Исто така, секогаш уживаме да работиме со asonејсон Форселиус, претставник на областа за сертификација на LabTest и да учиме од неговото искуство, знаење и професионалност.

Орпак системи, Компанија од Гилбарко Ведер-Рут

Честитки за годишнината на ЛабТест !! Уживаме да работиме со сите вас и го цениме нашето партнерство!

Ерин Лител, Лаборатории F2

Се приближивме до сертификацијата на LabTest за тестирање на животната средина и ЕМС, затоа што ни требаше лабораторија за тестирање признаена од ДНВ за тестирање за одобрување морски тип. Трпеливоста и еластичноста при дискутирање на различни сценарија за тестови, покрај нивната трудоубивост и професионалност при извршувањето на тестовите и пополнувањето на извештаите, потврдуваат дека ЛабТест може да биде доверлив партнер во тестирањето и сертификацијата. Ја цениме постојаната поддршка и со нетрпение очекуваме да соработуваме со ЛабТест за идните проекти.

Тордон Беирингс АД

Јас контактирав десетина лаборатории за време на викендот, и ти си единствениот што ми одговори.

Синтија Вајт, Хонорарен писател и консултант за маркетинг

Јас контактирав со LabTest затоа што ни требаше IECEE CB Scheme, cLCus, CE сертификација за производи. LabTest ни понуди технички совет и тестирање што помогна во оптимизирање на дизајнот за усогласување со барањата за сертификација. Бевме многу задоволни од професионализмот и резултатите. Сите три сертификати се издадени по строги и документирани тест постапки. Силно го препорачувам LabTest на секој што има потреба од сертификација за локални или светски пазари.

SICPA Services Canada Limited

Јас би го препорачал LabTest за вашите потреби за тестирање и сертификација. Нашиот проект помина добро и беше завршен на време и во рамките на буџетот. Беше одлично да се има тим од инженери за тестирање кои ги слушаат вашите барања. Иако лично не сум се сретнал со повеќето инженери, се чувствувам како да ги познавам.

HF Scientific Inc.

Услугата за клиенти од LabTest беше многу пријатна. ЛабТест навремено ги реши сите наши прашања и проблеми. Бевме целосно задоволни од професионалноста и техничките одговори и многу ги препорачуваме услугите на LabTest.

Прецизни наносистеми

Јас сум многу благодарен на LabTest за целата помош во мојот проект. Јас ќе користам LabTest за идни проекти и ги препорачувам вашите услуги на секој што има потреба од сертификација.

Сумум Гранит

Слушнав за ЛабТест од друг професионалец во мојата индустрија откако претходно работев со еден од нивните конкуренти каде резултатите беа многу разочарувачки. LabTest помогна да се потврди нашата електронска палење, а истовремено ни даде добра насока како најдобро да продолжиме со сертификацијата. Работата со LabTest беше одлична. Тие беа многу корисни, информативни и успешни за нашата линија на производи.

Оган по дизајн

Ни требаше сертифицирање на колекционерите SRCC и LabTest помогна да се извршат тестовите според бараните спецификации. Завршениот тест резултираше со овластен колекционер. Вработените во LabTest не се обидоа да се погрижат поставувањето на тестот да биде прилагодено за моите потреби. Тие се погрижија поставувањето на тестот да работи правилно и според моите очекувања. Тие вложуваат многу дополнителен напор.

Solight Solar Inc.

Слушнав за Лабтест од еден колега кој ги препорача. Тие објаснија кои стандарди се применуваат на нашите производи и како работи процесот на ревизија. Вработените имаа огромно знаење во врска со примената на точните стандарди за тестирање на секој модел. Работата со Лабтест беше многу корисна за подобро разбирање на применливите стандарди. Нашата компанија сега е ATEX и IECEx сертифицирана за изградба на одобрени производи. Ви благодариме Лабтест!

Групата PBE

Работата со Роб Грејди и тимот на Лабтест беше одлична. Тие понудија решение за тестирање што беше достапно. Тие се лесни за работа, посветени и подготвени да помогнат на кој било можен начин. Ние би ја препорачале сертификацијата LabTest на секој што има потреба од тестирање / сертификација за своите производи.

Акукрафт системи за огниште

Сведоштво видеа

Дерил Дриген, Блескави градини

Дали би биле заинтересирани да примате други услуги?

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертифицирање на производот според националните и меѓународните стандарди во областа на електрични, ЈПЕ, опасни локации, ЕМС, гас, водовод, морски, соларни, енергетска ефикасност, градежни материјали, тестирање на животната средина

Дознај повеќе

Теренски проценки

Теренски проценки

Теренските проценки се одобрувања на производи на лице место дизајнирани за ограничени количини или специјализирана опрема каде сертификацијата не е најбрза или најисплатлива опција

Дознај повеќе

Услуги за системи за управување

Услуги за системи за управување

Сертифицирање на LabTest нуди обука, проценка и сертифицирање во согласност со ISO 9000 серијата стандарди за да ви помогне да го издвоите вашиот бизнис од конкуренцијата!

Дознај повеќе

Програма за обука

Програма за обука

Нашето широко внатрешно знаење и високи нивоа на експертиза ни овозможуваат да ја обезбедиме потребната поддршка за да постигнете целосна доверба во предметната област за која барате обука. Обука достапна на Интернет и лично.

Дознај повеќе