Упатете се на нов клиент и
Заработи пари!

Упатувањето е најдобриот комплимент!

Ние би сакале да ве наградиме што верувате во нас и ги упативте нашите услуги на други.

Како работи?

Нема ограничување колку упати можете да доставите. Колку повеќе упати, толку повеќе $ $ $ во вашиот џеб!

Кога упатувате нов клиент на LabTest, тој ќе добие a 10% попуст на вкупниот прв проект и ќе заработите такса за упатување. (* Се применуваат некои ограничувања)

Како знак на наша благодарност, откако проектот ќе биде успешно завршен и платен во целост, ќе ви презентираме чек во износ еквивалентен на понудениот попуст.

Правила и услови

  1. Упатите се само за нови клиенти - ако некој веќе бил во контакт со LabTest и веќе е во нашиот систем, тие нема да се квалификуваат за програмата за упатување.
  2. Не можете да се повикате себе си.
  3. Попусти за упатување ќе се применуваат по завршувањето на проектот и целосната уплата.
  4. Попустот за упатување ќе се пресмета на вкупниот број на проектот минус трошоци за „поминување низ“ (т.е. патни трошоци, сместување и сл.)

За прашања во врска со програмата за упатување, контактирајте не на info@labtestcert.com.

Поднесете упат

Кого би сакале да го повикате?

Ви благодариме за упатувањето! Ние многу го цениме тоа!
Се појави грешка при обидот да се испрати вашата порака. Ве молиме испратете ни е-пошта на info@labtestcert.com.

Придружете се на нашата заедница и останете во тек со LabTest

Ви благодариме што се приклучивте на нашата заедница. Сега сте дел од нашата поштенска листа. Останете со нас!
Се појави грешка при обидот да се испрати вашата порака. Ве молиме испратете ни е-пошта на info@labtestcert.com.

Вашите податоци нема да се споделуваат со трети страни и ќе се користат само за да ве информираат за тоа што има ново со LabTest и индустријата.