водовод

Тестирање и сертифицирање до NSF и други стандарди за кади, мијалници, славини, тушеви, цевки, тоалети, поклони и повеќе.

Добијте бесплатна понуда

Проверете ја нашата брошура

Дизајн на тестирање и сертификација на водовод

Кади, мијалници и цевки се само неколку примери на Производи за водовод кои треба да бидат во согласност со барањата за безбедност, перформанси и здравствени стандарди за тестирање на водовод. 

Без оглед каде ги продавате вашите производи, ЛабТест ќе ги тестира и потврди според важечките стандарди за усогласеност со прописите на земјата во која ќе влезат.

ANSI, ASME, ASSE, ASTM, CSA, NSF, како и директивите на Европската унија се некои од стандардите опфатени во нашата Опсег на акредитации.

LabTest обезбедува услуги за тестирање и сертификација на водовод за:

 • Кади со хидро масажа
 • Тоалети
 • Цевки
 • Тушеви
 • Слави
 • Плакари за вода
 • Бидети
 • Комплетна опрема
 • Спречувачи на повратниот тек
 • Системи за цевки
 • Фитинзи
 • Вентили
 • Мијалник

Тестирањето вклучува, но не е ограничено на:

 • Тестови за вчитување
 • Тестови на издржливост
 • Тестови на материјали
 • Тестови за дренажа
 • Тестови за монтирање
 • Апсорпција на вода
 • Боја
 • Истекување

LabTest сертификатот е вашата акредитирана лабораторија за тестирање ISO 17025, сертификационо тело ISO 17065 за сите ваши потреби за тестирање и сертификација на водовод.

Јас сум многу благодарен на LabTest за целата помош во мојот проект. Јас ќе користам LabTest за идни проекти и ги препорачувам вашите услуги на секој што има потреба од сертификација.

Сумум Гранит

Да резервирам тест

Кликни тука!

Или контактирајте не на 1 855 346 0444 за повеќе информации

Добијте прелиминарен преглед на дизајн за водоводни производи!

Осигурајте се дека вашите водоводни производи ги исполнуваат минималните безбедносни критериуми утврдени!

Побарајте понуда за PDR

Дали би биле заинтересирани да примате други услуги?

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертифицирање на производот според националните и меѓународните стандарди во областа на електрични, ЈПЕ, опасни локации, ЕМС, гас, водовод, морски, соларни, енергетска ефикасност, градежни материјали, тестирање на животната средина

Дознај повеќе

Теренски проценки

Теренски проценки

Теренските проценки се одобрувања на производи на лице место дизајнирани за ограничени количини или специјализирана опрема каде сертификацијата не е најбрза или најисплатлива опција

Дознај повеќе

Услуги за системи за управување

Услуги за системи за управување

Сертифицирање на LabTest нуди обука, проценка и сертифицирање во согласност со ISO 9000 серијата стандарди за да ви помогне да го издвоите вашиот бизнис од конкуренцијата!

Дознај повеќе

Програма за обука

Програма за обука

Нашето широко внатрешно знаење и високи нивоа на експертиза ни овозможуваат да ја обезбедиме потребната поддршка за да постигнете целосна доверба во предметната област за која барате обука. Обука достапна на Интернет и лично.

Дознај повеќе

Придружете се на нашата заедница и останете во тек со LabTest

Ви благодариме што се приклучивте на нашата заедница. Сега сте дел од нашата поштенска листа. Останете со нас!
Се појави грешка при обидот да се испрати вашата порака. Ве молиме испратете ни е-пошта на info@labtestcert.com.

Вашите податоци нема да се споделуваат со трети страни и ќе се користат само за да ве информираат за тоа што има ново со LabTest и индустријата.