Услуги на системот за управување

Сертификацијата LabTest се обидува да им обезбеди на деловните субјекти потребните алатки за успешна организација. Ние нудиме обука, проценка и сертифицирање во согласност со стандардите ISO 9000 што ќе помогнат вашиот бизнис да се издвојува од конкуренцијата!

Добијте бесплатна понуда

Сертифицирање на LabTest нуди обука, проценка и сертифицирање во согласност со ISO 9000 серија стандарди да ви помогне да направите вашиот бизнис да се издвојува од конкуренцијата!

Она што го нудиме:

 • Почетна проценка
 • Обука за документација за менаџерски и извршни тимови
 • Случај по случај Обука за развој и имплементација на системи
 • Внатрешна ревизија Обука и преглед на процесот на внатрешна ревизија
 • Препораки за тоа како да се сертифицираат според меѓународните стандарди
 • Конечна ревизија и сертификација
Стандарди за услуги на системот за управување

Водење бизнис секогаш е придружено со многу предизвици и задоволувањето на барањата на повеќе системи за управување е неопходна превентивна акција.

Принципи за управување со квалитет

Бизнисите треба да бидат во тек со постојано менуваните практики на системот за управување и регулаторните и техничките стандарди.

сертификација од страна на надворешно тело обезбедува добри можности за подобрување и им овозможува на организациите да одговорат на овие предизвици преку вградување на најдобри практики и потврдување, преку сертификација, дека тие се правилно етаблирани во компанијата.

Прв сертифициран ја демонстрира вашата посветеност кон најдобрите практики, ефикасност и одржливост.

Управувачи на квалитетот на услугите на системот за управување

Со добро документиран систем, деловните субјекти можат да обезбедат конзистентност   подобрување на работните практики, вклучително и произведени производи и услуги.

Серија стандарди ISO 9000 успешно се користи низ целиот свет од мали и големи организации, од услуги до производни апликации и каде било помеѓу нив. 

Врз основа на ИСО-истражување во 2017 година, над еден милион сертификати за стандардите се издадени во 187 земји. 

Остварување на придобивките

Направено е многу истражување за да се идентификуваат многу придобивки од имплементацијата на стандардите за управување со компаниите на ИСО, кои се:

 • Добијте конкурентска предност на пазарот
 • Помага во развој и проширување на деловните активности на нови и глобални пазари
 • Способност да станете или да останете конкурентни
 • Зголемена продуктивност и ефикасност, пониски трошоци, зголемен приход
 • Подобрено задоволство на клиентите, задржан бизнис, намалување или елиминирање на ревизиите
 • Идентификува и решава ризици поврзани со бизнисот
 • Документирани системи за управување
 • Подобрени комуникации
 • Обезбедување обука и зголемена свесност на вработените за квалитетот
 • Намалување на варијациите и елиминација на дуплирањето на системите за квалитет
Предности на услугите на системот за управување

Ова се некои од најчестите стандарди за системи за управување со кои LabTest обезбедува сертификација за:

 • ISO 9001: Стандард за управување со квалитет
 • ISO 14001: Стандард за управување со животна средина
 • ISO 45001: Стандард за управување со здравје и безбедност
 • ISO 50001: Стандард за управување со енергија
 • ISO / TS 29001: Нафтена, гасна и петрохемиска индустрија Стандард за управување
 • ISO / TS 16949: Стандард за управување со индустрии за производство на автомобили
 • ИСО 13485: Медицински помагала Стандард за управување со индустриски производи
 • ИСО 22000: Стандард за управување со прехранбени индустрии
ИСО 9000 Најчесто поставувани прашања

Проверете ја нашата брошура

Управување со системот за управување со дизајн на макета

Да резервирам тест

Кликни тука!

Или контактирајте не на 1 855 346 0444 за повеќе информации

Дали би биле заинтересирани да примате други услуги?

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертифицирање на производот според националните и меѓународните стандарди во областа на електрични, ЈПЕ, опасни локации, ЕМС, гас, водовод, морски, соларни, енергетска ефикасност, градежни материјали, тестирање на животната средина

Дознај повеќе

Теренски проценки

Теренски проценки

Теренските проценки се одобрувања на производи на лице место дизајнирани за ограничени количини или специјализирана опрема каде сертификацијата не е најбрза или најисплатлива опција

Дознај повеќе

Програма за обука

Програма за обука

Нашето широко внатрешно знаење и високи нивоа на експертиза ни овозможуваат да ја обезбедиме потребната поддршка за да постигнете целосна доверба во предметната област за која барате обука. Обука достапна на Интернет и лично.

Дознај повеќе

Придружете се на нашата заедница и останете во тек со LabTest

Ви благодариме што се приклучивте на нашата заедница. Сега сте дел од нашата поштенска листа. Останете со нас!
Се појави грешка при обидот да се испрати вашата порака. Ве молиме испратете ни е-пошта на info@labtestcert.com.

Вашите податоци нема да се споделуваат со трети страни и ќе се користат само за да ве информираат за тоа што има ново со LabTest и индустријата.