Теренски проценки

Теренските проценки се одобрувања на производи на лице место дизајнирани за ограничени количини или специјализирана опрема каде сертификацијата не е најбрза или најисплатлива опција

Добијте бесплатна понуда

Теренските проценки се најдобро решение за:

    • Опрема со низок волумен и „единствен“

(вклучувајќи опрема Hazloc и уреди за гас)

  • Кога сертификацијата не е практична
  • Голема опрема што би било тешко да се испрати
  • Прототипови и иновации
  • Опремата е веќе инсталирана на самото место

Со нашата глобална мрежа на теренски инспектори, можеме да ги достигнеме нашите клиенти насекаде во светот.

За разлика од програмата за сертификација, теренските проценки се многу побрз процес, што овозможува производот да биде обележан на самото место, веднаш по потврдата дека е во согласност со важечките барања.

Теренските проценки може да се резервираат на кратко во целиот свет.

За повеќе информации или за да резервирате Евалуација на терен, контактирајте не на info@labtestcert.com

Дополнителни услуги на LabTest

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертифицирање на производот според националните и меѓународните стандарди во областа на електрични, ЈПЕ, опасни локации, ЕМС, гас, водовод, морски, соларни, енергетска ефикасност, градежни материјали, тестирање на животната средина

Дознај повеќе

Услуги за системи за управување

Услуги за системи за управување

Сертифицирање на LabTest нуди обука, проценка и сертифицирање во согласност со ISO 9000 серијата стандарди за да ви помогне да го издвоите вашиот бизнис од конкуренцијата!

Дознај повеќе

Програма за обука

Програма за обука

Нашето широко внатрешно знаење и високи нивоа на експертиза ни овозможуваат да ја обезбедиме потребната поддршка за да постигнете целосна доверба во предметната област за која барате обука. Обука достапна на Интернет и лично.

Дознај повеќе

Придружете се на нашата заедница и останете во тек со LabTest

Ви благодариме што се приклучивте на нашата заедница. Сега сте дел од нашата поштенска листа. Останете со нас!
Се појави грешка при обидот да се испрати вашата порака. Ве молиме испратете ни е-пошта на info@labtestcert.com.

Вашите податоци нема да се споделуваат со трети страни и ќе се користат само за да ве информираат за тоа што има ново со LabTest и индустријата.