Testimi, Certifikimi dhe Inspektimi i Produktit

Angazhuar për Sigurinë. Së bashku.

Sherbimet

Certifikimi LabTest Inc

Certifikimi LabTest Inc. është një Organ i Akredituar Certifikues, Laborator Testimi dhe Organ Inspektimi që ofron Testimin, Certifikimin dhe Inspektimin e produktit për Kanada, SHBA, si dhe tregjet ndërkombëtare për prodhuesit që kërkojnë të arrijnë pajtueshmërinë me rregulloret e synuara të tregut.

Kthimi i shpejtë dhe zgjidhjet me kosto efektive janë nënshkrimi ynë. Integriteti, kujdesi i shkëlqyeshëm ndaj klientit dhe fleksibiliteti është ajo për të cilën ne jemi të njohur.

Fusha jonë e Akreditimeve përfshin një gamë të gjerë të aftësitë e brendshme, në terren dhe R&D të testimit në zona të tilla si Elektrike, Lokacione të Rrezikshme, EMC, Djegia e Karburantit, Hidraulik, Detare, Diellore, Efikasiteti i Energjisë, Materiale Ndërtimi, Testim Mjedisi dhe PPE.

Përveç testimit dhe çertifikimit, ne gjithashtu ofrojmë Rishikime Paraprake të Projektimit, Trajnim, Dëshmitari Test dhe Shërbime të Sistemeve të Menaxhimit.

Merrni kontakt me ekspertët tanë!

Për të kërkuar një vlerësim ose nëse dëshironi të bëni një pyetje

ju lutemi plotësoni formularin më poshtë

"Faleminderit që kontaktuat Certifikimin LabTest. Emaili juaj është dërguar në departamentin përkatës. Ju do të kontaktoheni nga një prej përfaqësuesve tanë brenda një dite pune për të diskutuar kërkesën tuaj në detaje. Kaloni një ditë të mrekullueshme!"
Pati një gabim në përpjekjen për të dërguar mesazhin tuaj. Ju lutemi na dërgoni me email në info@labtestcert.com.

“Puna përfundoi jashtëzakonisht shpejt pa probleme. Komunikimi ishte i shkëlqyeshëm dhe kohët e përgjigjes janë të jashtëzakonshme. Unë patjetër rekomandoj LabTest për kompani të tjera ”| Paloform World FZE

TESTIM & ÇERTIFIKIM

Testimi dhe çertifikimi i produktit sipas standardeve kombëtare dhe ndërkombëtare në fushat e Elektrike, PPE, Lokacione të Rrezikshme, EMC, Gaz, Hidraulik, Detar, Diellor, Efikasitet të Energjisë, Materiale Ndërtimi, Testim Mjedisi

Mësoni më tepër

VLERSIMET NI FUSH

Vlerësimet në terren janë miratimet e produktit në vend të dizajnuara për sasi të kufizuara ose pajisje të specializuara ku certifikimi nuk është opsioni më i shpejtë ose më kosto -efektiv.

Mësoni më tepër

SH SRBIMET E SISTEMIT TAG MENAXHIMIT

Certifikimi LabTest ofron Trajnim, Vlerësim dhe Çertifikim në përputhje me standardet ISO 9000 seri për t'ju ndihmuar të bëni biznesin tuaj të dallohet nga konkurrenca!

Mësoni më tepër

PROGRAMI I TRAJNIMIT

Njohuritë tona të gjera të brendshme dhe nivelet e larta të ekspertizës na lejojnë të sigurojmë mbështetjen që ju nevojitet për të arritur besim të plotë në fushën e temës për të cilën po kërkoni trajnim. Trajnimi i disponueshëm në internet dhe personalisht.

Mësoni më tepër

Juaj Zgjidhja me një ndalesë

Për Testimin dhe Certifikimin tuaj

Zgjidhja juaj me një ndalesë

Për Testimin dhe Certifikimin tuaj

Fillo tani!

Pavarësisht nëse produktet tuaja shiten në vend ose në shkallë globale, ne mund të ndihmojmë duke u siguruar që ato të jenë në përputhje me standardet e zbatueshme të Sigurisë, Performancës dhe Efikasitetit të tregut ku dëshironi të hyni.

Lista jonë e gjatë e akreditimeve, njohjeve, partneriteteve dhe marrëveshjeve globale, së bashku me njohuritë dhe ekspertizën tonë shumëvjeçare në industrinë e pajtueshmërisë së produkteve, na lejojnë t'ju ndihmojmë që produktet tuaja të dalin në treg më shpejt dhe në mënyrën më të qetë të mundshme.

Testimi, Certifikimi dhe Inspektimi Global

Merrni Broshurat tona

Gjeni se si jemi të ndryshëm.

Ne kurrë nuk jemi të kënaqur me mjaft mirë.

Le të punojmë zgjuar për nevojat tuaja!

Shikoni Të gjitha Broshurat
Broshurat e Certifikimit LabTest

Pse LabTest?

  • Një partner për të gjitha nevojat tuaja

  • Fokusi ynë është tek ju

  • Ne e vlerësojmë kohën tuaj

  • Kthesë më e shpejtë

  • Asnjë sherr

Rreth LabTest

Anëtarësohuni në Programin tonë të Referimit!

Referojuni një klienti të ri tek ne dhe ne do t'ju shpërblejmë ju dhe ata!

Bashkohu tani!

Vlerësimet

U drejtova te Labtest për një raport të listimit për mbylljet e tipit 1, 2, 3, 3R, 4, 4X dhe 12. Nga rishikimet fillestare të dizajnit paraprak, deri në testimin dhe lëshimin e raporteve përfundimtare, i gjithë ekipi i tyre është i ditur, profesional, i dobishëm dhe në përgjithësi i jashtëzakonshëm. Çmimi është shumë i arsyeshëm në krahasim me organet e tjera të çertifikimit me të cilat kemi renditur gjithashtu në të kaluarën. Unë do të rekomandojë shumë!

Glen Brooks, Metal Aleat

Unë kontaktova LabTest sepse na duhej cLCus, certifikimi i produktit CE. LabTest na ofroi këshilla teknike dhe testime të cilat ndihmuan në optimizmin e dizajnit në përputhje me kërkesat e çertifikimit. Ne ishim shumë të kënaqur me profesionalizmin dhe rezultatet. Të tre certifikatat u lëshuan pas procedurave të rrepta dhe të dokumentuara të provës. Unë rekomandoj shumë LabTest për këdo që ka nevojë për çertifikim për tregjet lokale ose në të gjithë botën.

Shërbimet SICPA Kanada e kufizuar

LabTest ka qenë partneri ynë për çertifikime për më shumë se 8 vjet. Ata kanë shumë njohuri dhe janë gjithmonë shumë profesionistë kur bëjnë inspektimet tona në fabrikë, duke na ndihmuar të përmirësojmë standardet tona të cilësisë. Inspektimi i fundit, i bërë nga Jason Forselius, ishte virtual për shkak të COVID-19, por përsëri ishte kryer në detaje të thella dhe në një mënyrë shumë profesionale. Unë fuqimisht rekomandoj LabTest për çertifikimet tuaja.

Well Green Inc.

Ne iu afruam Certifikimit LabTest për testimin mjedisor dhe EMC, sepse kishim nevojë për një Laborator Testimi të njohur nga DNV-GL për testimin e miratimit të Llojit Detar. Durimi dhe qëndrueshmëria në diskutimin e skenarëve të ndryshëm të testeve përveç zellit dhe profesionalizmit të tyre në kryerjen e testeve dhe kompletimin e raporteve, konfirmojnë që LabTest mund të jetë një partner i besuar në testimin dhe çertifikimin. Ne e vlerësojmë mbështetjen e vazhdueshme dhe shpresojmë të bashkëpunojmë me LabTest për projektet e ardhshme.

Thordon Bearings Inc.

Shërbimi ndaj klientit nga LabTest ishte shumë i kënaqshëm. LabTest adresoi të gjitha pyetjet dhe shqetësimet tona në kohën e duhur. Ne ishim plotësisht të kënaqur me profesionalizmin dhe përgjigjet teknike dhe ne rekomandojmë shumë shërbimet e LabTest.

NanoSisteme precize

Puna me Certifikimin LabTest ishte e shkëlqyeshme. Ne vlerësuam kthesën e shpejtë të vlerësimit dhe bisedat e hollësishme dhe kontributin e vlefshëm që Gursher Sidhu, Menaxheri i Llogarisë Hazloc, dha gjatë procesit. Çmimi konkurrues dhe kuptimi i tyre i nevojave tona na drejtuan në marrjen e një vendimi të shpejtë se si ta përgatisim produktin tonë për çertifikim.

Ndërmarrjet Circa Inc.

Unë do të rekomandoja LabTest për nevojat tuaja të Testimit dhe Certifikimit. Projekti ynë shkoi mirë dhe u përfundua në kohë dhe brenda buxhetit. Ishte shumë mirë të kesh një ekip inxhinierësh provash që dëgjojnë kërkesat e tua. Megjithëse nuk kam takuar personalisht shumicën e inxhinierëve, ndihem sikur i njoh.

Inc HF Shkencor

Kam dëgjuar për Labtest nga një koleg i cili i rekomandoi ata. Ata shpjeguan se cilat standarde u zbatuan produkteve tona dhe si funksionoi procesi i auditimit. Stafi kishte njohuri të gjera në lidhje me zbatimin e standardeve të sakta për testimin e secilit model. Puna me Labtest ishte shumë e dobishme për të kuptuar më mirë standardet e zbatueshme. Kompania jonë tani është e çertifikuar ATEX dhe IECEx për të ndërtuar produkte të aprovuara. Faleminderit Labtest!

Grupi PBE

Ju jeni thjesht një klikim larg

A do të humbisni njohuritë e ekspertit tonë për testimin dhe çertifikimin e produktit?