Специјални инспекции на АДС Б149.3

LabTest нуди специјални инспекции на CSA B149.3 за Канада за производи на гас што мора да ги исполнуваат канадските безбедносни барања.

Добијте бесплатна понуда

Проверете ја нашата брошура

Специјални инспекции на АДС Б149.3

нашата Специјални инспекции на CSA B149.3 за Канада понудете еднократна инспекција за производи на гас за кои се бара да ги исполнуваат канадските стандарди. 

Ние нудиме брз пресврт времиња што се многу рентабилно

Етикетата LC им докажува на инспекторите дека вашата опрема е исполнета Канадски стандарди.

Одобрените производи ќе бидат етикетирани на самото место. 

ЛабТест нуди СЛЕДЕН ДЕН специјални услуги за инспекција насекаде во Канада. 

Можеби ќе ве интересираат Специјални инспекции ако: 

  • Потребни ви се брзи времиња на пресврт.  специјални-инспекции
  • Сертификацијата не е практична. 
  • Вашиот производ е веќе испратен и / или инсталиран. 
  • Имате ограничени количини или серии.  
  • Го тестирате пазарот и може да не го продолжите производството. 
  • Сакате да бидете сигурни дека производот ги исполнува канадските стандарди пред да го доставите за сертификација.
  • Вие ги модифицирате веќе овластените производи. 
  • Вашите производи се „црвено обележани“, LabTest нуди фиксни годишни конкурентни цени за клиенти со голем обем. 

Можеме да процениме на нашите лаборатории во LabTest, вашата локација или точката на инсталација.

Специјални инспекции на CSA B149.3 за Канада 

За повеќе информации за Специјалните инспекции за Канада, Контактирајте го ЛабТест Денес!

Книга за специјални инспекции на АДС Б149.3

Резервирајте тест

Или контактирајте не на 1 855 346 0444 за повеќе информации

Дали би биле заинтересирани да примате други услуги?

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертификација

Тестирање и сертифицирање на производот според националните и меѓународните стандарди во областа на електрични, ЈПЕ, опасни локации, ЕМС, гас, водовод, морски, соларни, енергетска ефикасност, градежни материјали, тестирање на животната средина

Дознај повеќе

Теренски проценки

Теренски проценки

Теренските проценки се одобрувања на производи на лице место дизајнирани за ограничени количини или специјализирана опрема каде сертификацијата не е најбрза или најисплатлива опција

Дознај повеќе

Услуги за системи за управување

Услуги за системи за управување

Сертифицирање на LabTest нуди обука, проценка и сертифицирање во согласност со ISO 9000 серијата стандарди за да ви помогне да го издвоите вашиот бизнис од конкуренцијата!

Дознај повеќе

Програма за обука

Програма за обука

Нашето широко внатрешно знаење и високи нивоа на експертиза ни овозможуваат да ја обезбедиме потребната поддршка за да постигнете целосна доверба во предметната област за која барате обука. Обука достапна на Интернет и лично.

Дознај повеќе

Придружете се на нашата заедница и останете во тек со LabTest

Ви благодариме што се приклучивте на нашата заедница. Сега сте дел од нашата поштенска листа. Останете со нас!
Се појави грешка при обидот да се испрати вашата порака. Ве молиме испратете ни е-пошта на info@labtestcert.com.

Вашите податоци нема да се споделуваат со трети страни и ќе се користат само за да ве информираат за тоа што има ново со LabTest и индустријата.